Sõna äri tõlge eesti-soome

 • ala
  Viininviljelyllä on Slovakiassa pitkä historia, ja se aina ollut ja on vieläkin vaikea liiketoiminnan ala. Veinikasvatusel Slovakkias on pikk ajalugu ning see on alati olnud, on ka siiani, raske äri. Tästä seuraa, että yhteisön yritykset eivät enää saa suurinta osaa tuotostaan tuottamalla tavaroita, mikä on niiden ydinliiketoiminta-ala. Selle tulemuseks on, et Euroopa äriühingud ei teeni enam enamikku oma kasumist kaupade tootmiselt, mis on nende peamiseks äritegevuseks. Kauanko olet työskennelyt alalla?
 • ammatti
  Lähetämme sen alueille, ammattiliitoille ja ammatti- ja liike-elämän järjestöille, jotta tätä keskustelua käydään mahdollisimman paljon alueellisella tasolla. Saadame selle ka valimisringkondadesse, ametiühingutesse ning kutseliitudesse ja äriühingutesse, et see arutelu oleks võimalikult laiaulatuslik.
 • elinkeino
  Metsästys on menettänyt tärkeän asemansa elinkeinona jo varhain.Elinkeinona laivanrakennus tarjoaa työtä monien ammattien taitajille.
 • liiketoimi
  Tämä on erittäin hyvä liiketoimi alusten omistajille, mutta arviossa todetaan, että EU on saanut kaiken niin sanotun lisäarvon. Laevaomanikele on see väga hea äri, kuid hinnangus öeldakse, et kogu nn lisandväärtus on läinud ELile.
 • työ
  EU:n vuoden 2011 talousarviolla pyritään tukemaan suuryritysten kannattavuutta. Se on monopolien ja porvarihallitusten säälimätön hyökkäys työntekijöiden työ- ja sosiaalisia oikeuksia vastaan. ELi 2011. aasta eelarve on koostatud nii, et sellega toetatakse suurte äriühingute kasumlikkust ning monopolide ja kodanlike valitsuste rünnakuid töötajate tööalaste ja sotsiaalõiguste vastu.
 • yritys
  Moni yritys on esittänyt huolenaiheita täytäntöönpanon aiheuttamista kustannuksista. Mitmed äriühingud on väljendanud muret rakendamise maksumuse pärast. Greencore-yritys ja maatalousministerimme käsittelivät asian huonosti. Äriühing Greencore ja meie põllumajandusminister ei saanud sellega hakkama. Kyseisen toiminnan aloittamiseksi pk-yritysten on tosiasiallisesti perustettava yritys kohdemaahan. Selleks, et VKEd saaksid rahvusvaheliselt tegutseda, sunnitakse neid de facto asutama äriühingut sihtriigis.

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2021 Sõnaraamat