Sõna õnnelik tõlge eesti-soome

 • onnellinen
  Tämä on todella onnellinen päivä etenkin Euroopan unionin kansalaisille. See on tõepoolest õnnelik päev, eriti Euroopa Liidu kodanikele. Olen kuitenkin iloinen todetessani, että parhaiden tarinoiden tavoin tässäkin on onnellinen loppu. Siiski on mul hea meel öelda, et nagu kõikidel kõige parematel lugudel, on ka sellel lool õnnelik lõpp. Hän oli onnellinen siitä, että ryhmämme esitti hänen nimeään - Slavi Binev kysyi asiaa häneltä, ja hän suostui siihen mielihyvin. Ta oli õnnelik, et meie fraktsioon tema kandidatuuri esitas - härra Binev küsis temalt ning ta oli täiesti nõus.
 • hyvä
  Liisa on hyvä ihminen.Hyvä Paimen, hyviä uutisia!Ostin hyvän auton.
 • iloinen
  Olen hyvin iloinen tästä tuloksesta. Ma olen selle tulemuse üle väga õnnelik. Michel Ayral olisi varmasti ollut iloinen tänään. Hr Ayral oleks täna kindlasti õnnelik olnud. Olen iloinen, että tuette tätä toimintasuunnitelmaa, joka on myös hyvin tärkeä. Ma olen õnnelik, nähes teie toetust käesolevale tegevuskavale, mis on samuti väga oluline.
 • onnekas
  Toivon vain, että oma alueeni olisi edes puoliksi niin onnekas saadessaan tällaista tukea - se ei koskaan ollut. Ma võin üksnes unistada, et minu enda piirkond oleks pooltki nii õnnelik olnud - mida me ei olnud - ja sellist abi saanud. Tunnen olevani hyvin onnekas, koska olen voinut saattaa tämän ohjelman loppuun teidän tukenne avulla, ja haluaisin antaa oman viestini eteenpäin vietäväksi. Olen väga õnnelik, et suutsin selle programmi teie abiga lõpule viia, ning tahaksin edastada iseenda nimel ühe sõnumi. Olen oikeastaan löytänyt kaikki perustuslain tärkeimmät saavutukset, joiden parissa olen itse työskennellyt yli kymmenen vuotta, ja voisin hyvinkin olla onnekas. Jah, ma leidsin tõepoolest põhiseaduse peamised saavutused, mille kallal ma isegi rohkem kui kümme aastat töötasin, ning ma võiksin tegelikult õnnelik olla.
 • tyytyväinen
  Olen kuitenkin tyytyväinen, että etenemme. Ent olen siiski õnnelik, et edasi liigume. Euroopan parlamentti on toisin sanoen lähes tyytyväinen. Teiste sõnadega: Euroopa Parlament on peaaegu õnnelik. En ole kuitenkaan täysin tyytyväinen kompromissiratkaisuun. Samas ei ole ma kompromissi üle täiesti õnnelik.

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat