Sõna ettevõte tõlge eesti-soome

  • laitos
    Uusi laitos ottaisi vastaan jätettä sekä paikallisista lähteistä että muilta alueilta. See uus ettevõte võib vastu võtta jäätmeid peale kohalike allikate ka muudest piirkondadest. Valtion laitos vai kunnallinen laitos vaihtoehto yksityiselle hoitokodille.Eroaako laitoksella vietetty päivä suljetussa laitoksessa vietetystä, kunhan turvallisuutta vielä edistetään.
  • yhtiö
    Jok'ikinen maassa toimiva yhtiö on hiljattain kansallistettu. Hiljuti natsionaliseeriti viimne kui üks ettevõte riigis. Yhtiö kävi lukemassa mittareita viiden vuoden ajan lähettämättä kuitenkaan ainuttakaan laskua. Ettevõte oli viis aastat mõõturit kontrollinud, kui arveid mitte saatnud. Nyt pelätään, että kun Portugalin vaalit ovat ohi, yhtiö lopettaa toimintansa. Nüüd kardetakse, et pärast valimisi Portugalis pannakse ettevõte kinni.
  • yritys
    Qimonda ei ole mikä tahansa yritys! Qimonda ei ole lihtsalt mingi tavaline ettevõte! Opel Antwerp oli nykyaikainen ja menestyvä autojen kokoonpanon alalla toimiva yritys. Opel Antwerpen oli nüüdisaegne edukas automontaaži ettevõte. Kyseinen yritys, Millstream Recycling, osallistuu työhön täysipainoisesti. Asjaomane ettevõte, Millstream Recycling, teeb täielikku koostööd.

Sünonüümid

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2021 Sõnaraamat