Sõna kast tõlge eesti-soome

 • kasti
  Väestön jakautuminen muistuttaa enemmänkin Intian perinteistä kastijärjestelmää. See sarnaneb pigem traditsiooniliselt Indias kehtinud kastisüsteemile. Mielestäni tämä este on Intiassa nykyisin käytössä oleva kastijärjestelmä. Usun, et selline takistus on Indias praegu kehtiv kastisüsteem. Aasiassa äitiyden ongelmat törmäävät uskonnon ja kastijärjestelmän asettamiin esteisiin. Aasias põrkub emaduse probleem usulistele ja kastisüsteemist tingitud takistustele.
 • astiap
  lautanen, kahvikuppi ja juomalasi ovat astioita
 • laatikko
  Olen kotoisin maasta, jossa joka kerta ruokakaupassa käydessään näkee miehen, joka ajaa mopolla, jonka tarakalla on puinen laatikko. Tulen riigist, kus iga kord, kui lähen kaubamajja, näen mopeediga sõitvat meest, kellel on seljas puidust kast. Toisin sanoen järjestelmät ovat eräänlainen musta laatikko tai kierroslukumittari, jonka merenkulkuviranomaiset voivat tarkastaa aluksen saapuessa satamaan. Teiste sõnadega, need on nagu must kast või tahhomeeter, mida veeteede ametid saavad alati kontrollida, kui laev sadamasse siseneb. Tämä tilanteen ymmärtämättömyyden puute liittyy siihen, että neuvosto on kuin musta laatikko ja että päätöksiä tehdään vain viime hetkellä. Selline olukorra mittemõistmine tuleneb sellest, et nõukogu on nagu "must kastˮ, ja asjaolust, et otsuseid tehakse alles viimasel hetkel.
 • säiliö
  Puuliesien sisään sijoitetut kuumavesisäiliöt olivat päältä avonaisia hanallisia astioita.Kaasukellot ovat muutuvakokoisia suljettuja astioita.Perinteiset sadevesisäiliöt olivat maahan kaivettuja kuoppia.

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2021 Sõnaraamat