Sõna keegi tõlge eesti-soome

  • jokuJoku on vastuussa, ja joku on asetettava vastuuseen. Keegi vastutab ja ta tuleb vastutavaks teha. Martin Schulz, estikö joku teidän tulonne tänne? Kas keegi peatas teid, Martin Schulz? Joku kysyi minulta Mongoliasta. Keegi küsis mult Mongoolia koht.
  • eräsKuitenkin, kuten eräs puhuja sanoi, kysymykseen ei tule se, että emme tekisi mitään. Mitte midagi tegemine aga, nagu keegi kõnelejatest mainis, ei tule kõne allagi. Eräs jäsen tiedusteli, miten tämä työ etenee kansainvälisellä tasolla. Keegi teist küsis, kuidas edeneb töö rahvusvahelisel tasandil. Kuten eräs sarkastinen kommentoija totesi, Venäjän paras tuomioistuin sijaitsee Strasbourgissa. Nagu keegi sarkastiliselt kommenteeris: "Parim Vene kohus asub Strasbourgis".
  • jokinMitä, jos jokin toinen taho käyttää yhden yrityksen keräämiä henkilötietoja, esimerkiksi hallituksen osastot, poliisi, oikeusviranomaiset, kuten tietosuojadirektiivissä on säädetty? Mis juhtub, kui ettevõtte kogutud isikuandmeid kasutab keegi teine, näiteks valitsusasutused, politsei, õigusorganid, nagu see on sätestatud andmekaitsedirektiivis? Joitakin eliöitä on vaikea luokitella joko eläimiin tai kasveihin.Valitse jokin näistä kirjoista.
  • jotakinSe on jotakin, jota kukaan ei omista eikä kukaan voi tukahduttaa - emme me eikä kukaan muukaan. See on miski, mis ei kuulu kellelegi ja mida keegi ei saa maha suruda. Seda ei saa teha ei meie ega ka keegi teine. Vaihtoehtona on periaate, jonka mukaan jokainen tekee, mitä haluaa, eikä kukaan tee, mitä pitäisi, mutta kaikki tekevät jotakin. Vastasel juhul teevad kõik seda, mida ise tahavad, ja mitte keegi ei tee seda, mida peaks, aga kõik teevad midagi. Se, mikä oli edistysmielistä vuonna 1924, nimittäin sen tosiasian tunnustaminen, että joku voi tunnustaa jotakin muuta uskontoa kuin islaminuskoa, on nyt merkitykseltään aivan eri asia. Sellel, mis oli edumeelne 1924. aastal - tunnistada tõsiasja, et keegi võib järgida muud usutunnistust kui islam -, on praegusel ajal üsna teistsugune tähendus.
  • ketäänMeidän on varmistettava, että ketään ei jätetä ulkopuolelle taloudellisten syiden takia. Me peame tagama, et mitte keegi ei jääks rahalistel põhjustel kõrvale. Miksei ketään kiinnosta taata, että elintarvikkeet olisivat mahdollisimman luonnollisia? Miks ei ole keegi huvitatud võimalikult naturaalsete toiduainete tagamisest? Joka väittää päinvastaista, sivuuttaa tosiasiat, eikä tämä hämää ketään. Vastupidist väita tähendab ignoreerida tegelikku olukorda. Keegi ei lase ennast sellest petta.
  • kuka tahansaOlemme tulleet pisteeseen, jossa sillä, mitä kuka tahansa teistä sanoo, ei oikeastaan ole mitään väliä. Oleme jõudnud punkti, kus on tegelikult ükskõik, mida keegi teist ütleb. Kyseessä ei ole rekisteri, johon kuka tahansa pääsee tutustumaan, vaan tietoja kerätään vain tarpeen vaatiessa. Tegemist ei ole kirjega, millele keegi ligi pääseks: andmeid kogutakse vaid vajadusel. Kuka tahansa voi halutessaan nähdä, että tätä nykyä kukaan ei pysty uhkaamaan Israelin turvallisuutta tai sen olemassaoloa. Igaüks, kui ta soovib, näeb, et mitte keegi pole täna suuteline Iisraeli julgeolekut või eksistentsi ohustama. Seda on selgesti näha jõudude ebavõrdsusest kohapeal.
  • mitäänVai näkeekö kukaan muu mitään järkeä tässä asiassa? Või kas keegi teine näeb selles mingit põhjendust? Kukaan ei ole sanonut, ettei mitään olisi tehtävissä. Keegi ei ole öelnud, et teha ei saa midagi. Kukaan ei kuitenkaan halua menettää mitään. Kuid keegi ei soovi selle käigus midagi kaotada.
  • yhtäänKukaan ei ole vielä antanut minulle yhtään hyvää syytä siihen, miksi merkintöjä ei pitäisi soveltaa alkoholiin. Keegi pole veel välja pakkunud ühtki head põhjust alkoholile erandi tegemiseks. Kenelläkään parlamentissa ei varmaan ole yhtään epäilystä siitä, ettei terrorismi ole 2000-luvun kirous ja että meidän on tehtävä siitä loppu. Ma arvan, et keegi siinolijaist ei kahtle, et terrorism on 21. sajandi needus ja et peame sellele lõpu tegema. Kukaan ei voi sanoa minulle, että suunnitelma on mahdoton; se ei ole yhtään epätodennäköisempi kuin se, jonka haasteiden kanssa painimme tällä hetkellä. Ärgu keegi öelgu, et selline stsenaarium on võimatu; see pole vähem tõenäoline kui stsenaarium, millega bürood praegu tegelevad.

Populaarsed tõlked

Parimad sõnaraamatud

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2022 Sõnaraamat