Sõna kodanik tõlge eesti-soome

 • kansalainen
  Yksikään EU:n kansalainen ei äänestänyt tätä miestä. Mitte ükski Euroopa kodanik ei hääletanud selle mehe poolt. Vaira Vīķe-Freiberga on vakaa EU:n kansalainen. Vaira Vīķe-Freiberga on vankumatu Euroopa kodanik. En usko, että yksikään Euroopan kansalainen voisi sanoa näin. Ma ei usu, et ükski Euroopa kodanik seda iialgi ütleks.
 • kansallinen
  Kansallinen vastarinta on siten oikeutettu: kaikkien kansalaisten oikeus ja isänmaallisten velvollisuus. Nii on rahvuslik vastuseis seaduslik: kõigi kodanike õigus ja patriootide kohustus. Sloveenivähemmistöön kuuluvien Italian kansalaisten tarpeista huolehtiminen on Italian tasavallan kansallinen ja kansainvälinen velvollisuus. Itaalia riigil on oluline sisemaine ja rahvusvaheline kohustus kanda hoolt nende Itaalia kodanike eest, kes kuuluvad sloveenia vähemusse. Se olisi selkeä kannanotto siitä, ettei tämän pidä olla kansallinen asia vaan eurooppalainen, koska tavoitteena on Euroopan kansalaisten turvallisuuden varmistaminen. See annaks selge kinnituse, et tegemist ei saa olla riigisisese küsimusega, vaid see peab olema Euroopa küsimus, mille eesmärk on tagada Euroopa kodanike ohutus.
 • kansallis-
 • kansan
  Se auttaa varmistamaan kansan tuen ja hollantilaisten maanmiesteni tuen. See aitab meil tagada rahva toetuse ja minu kodumaa Madalmaade kodanike toetuse. Suhtaudun luottavaisesti siihen, että pystymme saamaan aikaan konkreettisia tuloksia sekä EU:n kansalaisten että Brasilian kansan hyväksi. Olen kindel, et suudame saavutada käegakatsutavaid tulemusi nii Euroopa kui ka Brasiilia kodanike jaoks. Odotamme Islannin kansan mielipidettä liittymisestä, jotta voimme ottaa sen myöhemmin huomioon. Ootame nüüd, milline on Islandi kodanike seisukoht ühinemise kohta, et me saaksime sellega edaspidi arvestada.
 • valtakunnan-

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat