Sõna meeldiv tõlge eesti-soome

 • mukava
  On mukava olla taas täällä, vaikkakin tämä on viimeinen viikkoni tässä parlamentissa - tai ylipäätään missään parlamentissa. On nii meeldiv tagasi tulla mu viimaseks nädalaks selles parlamendis - või üldse parlamendis. Hän on mukava ja kyvykäs kollega, mutta väärässä useimmiten, ja tässä asiassa hän on täysin väärässä. Ta on meeldiv ja võimekas kolleeg, kuid ta eksib enamuse asjade suhtes ning antud juhul eksib ta totaalselt. Olemme todellakin kulkeneet pitkän tien, ja ehkäpä tämä mukava ja ystävällishenkinen kokoontuminen ei anna tilanteesta koko kuvaa. Me oleme loomulikult käinud pika tee, millest see meeldiv ja sõbralik kokkusaamine ei pruugi anda täit pilti.
 • hauska
  En sano, että on hauska tavata, tulkaa keskustelemaan kanssani televisiokameroiden eteen viideksi minuutiksi. Ma ei ütle, et väga meeldiv teid näha, tulge ja rääkige minuga viis minutit telekaamerate eest. Hei, minun nimeni on XX. Hauska tutustua!Olipa hauska ilta! Otetaan uusiksi!
 • kiva
  Olen tutustunut moniin kivoihin ihmisiin tänä kesänä.Lapsena oli aina kiva mennä Linnanmäelle.
 • miellyttävä
  Tämä oli miellyttävä tapa tehdä yhteistyötä. Meie koostöö oli väga meeldiv. Meidän Eurooppamme on miellyttävä paikka, jossa ihmiset nauttivat lisääntyvästä liikkuvuudesta. Meie Euroopa on meeldiv koht, kus inimesed saavad aina rohkem ringi liikuda. Työsuhteemme oli todellakin hyvin miellyttävä, ja kehitysyhteistyövaliokunta on siihen tyytyväinen. Meie töösuhe oli tõepoolest väga meeldiv ja arengukomisjon on rahul.
 • rattoisa
 • sympaattinen

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat