Sõna otsus tõlge eesti-soome

 • päätös
  Tämä oli hyvä päätös Irlannille, se on hyvä päätös Euroopalle. See oli hea otsus Iirimaa jaoks; see on hea otsus Euroopa jaoks. Meidän on tehtävä lakiperusteinen päätös asiasta. Peame tegema kohustava otsuse. Päätös tehtiin muutoksenhaun perusteella. Otsus järgnes apellatsioonikaebusele.
 • kannanotto
  Vuoden 2011 julistaminen Euroopan vapaaehtoistyön teemavuodeksi (kirjallinen kannanotto): ks. pöytäkirja Otsus kuulutada aasta 2011 vabatahtliku töö Euroopa teema-aastaks (kirjalik deklaratsioon) (vt protokoll)
 • päätöslauselma
  Päätöslauselma, jonka Euroopan parlamentti antoi Valko-Venäjästä maaliskuussa, on tarpeellinen, mutta se on vielä tarpeellisempi nyt. Ka otsuse puudumine on otsus. Märtsis vastu võetav Euroopa Parlamendi resolutsioon Valgevene kohta on vajalik, kuid see on veel vajalikum praegu. Kuinka voin olla varma siitä, että jos tämä päätöslauselma hyväksytään, kukaan ei mene minun puolestani halailemaan ja suukottelemaan sotarikollisia? Kuidas saan ma olla kindel, et selle otsuse vastuvõtmisel ei emba ega kallista keegi minu nimel sõjakurjategijaid? Neuvoston 18. kesäkuuta antama päätös esittää päätöslauselma Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksen 62. istunnossa merkitsi uuden vaiheen alkua monenvälisissä piireissä. Nõukogu 18. juuni otsus esitada resolutsioon ÜRO Peaassamblee 62. istungjärgul märkis uue etapi algust mitmepoolses valdkonnas.
 • ratkaisu
  Mielestäni tämä on huono ratkaisu. Minu arvates on see vale otsus. Puhemies Pötteringin ratkaisu oli viisas ja humaani. President Pötteringi otsus oli mõistlik ja inimlik. Edessämme oleva ratkaisu ei ole helppo, ja oikea ratkaisu voidaan hyväksyä vasta perusteellisen keskustelun ja pitkien kuulemiskierrosten jälkeen. Meil tuleb teha raske otsus ning õige otsuse saame vastu võtta ainult pärast põhjalikku arutelu ja pikka konsultatsiooniperioodi.
 • resoluutio
  Resoluutio kuvaa sitä kuinka pieniä yksityiskohtia kyetään kuvaelementeistä eli pikseleistä koostuvasta kuvasta erottamaan.Resoluutio kuvan vaaka- ja pystysuunnassa saattaa olla erilainen, joten puhutaan erikseen vaakaerottelusta ja pystyerottelusta. Kuvan resoluutio ilmaistaankin usein kahden luvun tulona (vaakaerottelu x pystyerottelu)Näytön resoluutio on 1600×1200 pikseliä.
 • tuomio
  Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen hiljattain läheissyrjinnästä antama tuomio näyttää meille oikeaa suuntaa. Selles küsimuses näitab teed näiteks Euroopa Kohtu hiljutine otsus, milles käsitleti diskrimineerimist seotuse tõttu. Tämä tuomio vaikuttaa miljooniin ihmisiin, ja sen vuoksi meidän tulee äänestää siitä tänään. See otsus puudutab miljoneid inimesi ja seepärast peaksime seda täna hääletama. Emme tiedä, mikä tuomio annetaan, emmekä sitä, mitkä ovat tuomioistuimet ja välineet. Me ei tea, missugune otsus tehakse, samuti ei tea me, missugune on jurisdiktsioon või kasutusele võetavad vahendid.

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2021 Sõnaraamat