Sõna soome tõlge eesti-soome

  • suomalainen
    Emme me ymmärrä sitä, että suomalainen työläinen ja pienyrittäjä tekee otsa hiessä töitä maksaakseen pelureiden ja valehtelijoiden velkoja. Me ei mõista, miks Soome töötajad ja väikeettevõtjad peavad töötama palehigis, et maksta kinni spekulantide ja valetajate võlad. Hakijoina oli kaksi saksalaisyritystä ja yksi suomalainen yritys, jotka kaikki toimivat tietoliikenteen alalla, tarkemmin sanoen matkapuhelinten valmistuksessa. Avaldused käsitlesid kaht Saksa ettevõtet ja ühte Soome oma, mis kõik tegutsevad telekommunikatsioonide sektoris, täpsemalt öeldes, mobiiltelefonide tootmisega. Jussipaita on perinteistä suomalaista muotoilua.
  • Suomi
    Suomi on eurooppalaisessa mittakaavassa suuri kullantuottaja. Euroopa standardite kohaselt on Soome suur kullatootja. Suomi, Ruotsi, Tanska ja Saksa on jätetty pois. Soome, Rootsi, Taani ja Saksamaa on välja jäetud. Hyviä esimerkkejä ovat Ruotsi, Tanska, Islanti ja Suomi. Head näited on Rootsi, Taani, Island ja Soome.
  • suomen
    Suomen myöntämät kansalliset tuet siemenille ja siemenviljalle (äänestys) Soome antav riigiabi seemnete ja teraviljaseemnete jaoks (hääletus) Suomen kielessä on sanonta "ei sota yhtä miestä kaipaa". Soomes on kõnekäänd, et sõda ei sõltu vaid ühest inimesest. Itse edustan Suomen ruotsinkielistä väestöä ja Ahvenanmaan maakuntaa. Mina isiklikult kõnelen Soome rootsikeelse elanikkonna ja Ahvenamaa maakonna elanike nimel.

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2021 Sõnaraamat