Sõna consent tõlge inglise-soome

 • suostumus
  Merkittävä eettinen kysymys on myös luovuttajan suostumus. Finally, another major ethical issue is the question of donor consent. Uhrin suostumus tai kieltäytyminen ei ole aina olennainen asia; asia on jopa kaikkea muuta kuin olennainen. The consent or non-consent of the victim is not always relevant - in fact, it is far from being relevant. Arvoisa komission jäsen, te sanotte, että kun joku on käyttänyt Twitteriä, niin hän on antanut suostumuksensa, mutta mitä "suostumus" oikeastaan tarkoittaa? Commissioner, you say that once someone has used Twitter they have given consent, but what does 'consent' really mean?
 • hankkia suostumus
 • hyväksyä
  Me emme voi hyväksyä tällaista EU:ta. We cannot consent to an EU of this kind. Me emme voi hyväksyä muunlaisia toimenpiteitä. There can be no consent, on our part, to other measures. Komissio voi hyväksyä tämän vain, jos se tapahtuu kantajan luvalla tai suostumuksella. The Commission can only accept this in cases of approval or consent of the complainant.
 • myöntyä
  Voimme ainoastaan myöntyä niin pitkälle kuin mihin Dalai Lama on valmis myöntymään eli siihen, että Kiina voisi edustaa Tiibetiä kansainvälisillä areenoilla. We can only go as far as agreeing to what the Dalai Lama is prepared to consent to, namely that China could represent Tibet in the international arena.
 • suostua
  Tällaiseen toimintaan ei voida suostua. There can be no consent to this. Meidän ei pidä suostua sellaiseen. We should not consent to such a thing. Tähän emme voi emmekä aio koskaan suostua. This is something we cannot consent to and never will.
 • [[hankkia]] [[suostumus]]

Sõna consent tähendused

Näited

 • After reflecting a little bit, Ive consented

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat