Sõna deficit tõlge inglise-soome

  • vajeVaje ja ylijäämä ovat välineitä, jotka riippuvat talouden syklistä. Deficit and surplus are tools, depending on the economic cycle. Se oli vastuutonta, ja siksi sen talousarvion vaje on nyt 32 prosenttia. That was irresponsible and that is why it now has a budget deficit of 32%. Ensimmäiseksi pragmaattinen vaje. First there is the pragmatic deficit.
  • budjettialijäämäEnsinnäkin näiden maiden budjettialijäämä on suuri, mikä rajoittaa liikkumavaraa ja aiheuttaa jo ärsykereaktion. Firstly, these countries already have significant budgetary deficits. Budjettialijäämä kasvaa monessa jäsenvaltiossa, ja eläkkeiden rahoituksessa on ongelmia. There are rising budget deficits in many Member States and problems in the financing of pensions. Haluan muistuttaa, että Unkarin budjettialijäämä on kaikista suurin: 5 prosenttia. I would like to remind you that Hungary is the country that has used the budget deficit to the greatest degree: minus 5%.
  • budjettivajeBudjettivaje lähenee 13:a prosenttia. The budget deficit is approaching 13%. On noudatettava sääntöä, jonka mukaan jäsenvaltion budjettivaje saa olla enintään kolme prosenttia. The constraint of the 3% threshold for national budget deficits must be respected. Jos budjettivaje on 3 %, mahdollisuudet ovat lopussa. If the budget deficit is 3 %, those possibilities are exhausted.

Sõna deficit tähendused

Populaarsed tõlked

Parimad sõnaraamatud

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2022 Sõnaraamat