Sõna favourable tõlge inglise-soome

 • suotuisa
  Mietintö on yleisesti ottaen suotuisa Kroatialle. The report is generally favourable for Croatia. Taloudellinen ympäristö alkaa olla suotuisa taloudellisen toiminnan kannustamiseen. The climate is becoming favourable to stimulating economic activity. Nykyinen poliittinen ilmapiiri ei tietenkään välttämättä ole suotuisa. Of course, the political atmosphere today is not necessarily favourable.
 • myönteinen
  Pohjimmiltaan sen arvio on melko myönteinen. Basically its review is pretty favourable. Komission lausunto oli myönteinen, ja siinä tehtiin kaksi yleistä huomiota. It was favourable and made two general observations. Äänestämme huomenna, ja luotan siihen, että tulos on myönteinen. We vote tomorrow, and I trust the outcome will be favourable.
 • otollinen
  Tällainen sekaannuksen ilmapiiri on yhtä otollinen petoksille kuin väliaikaiset harmaat alueet teksteissä. An atmosphere of confusion is as favourable to fraud as the temporary existence of grey areas in texts. Siten voidaan saavuttaa otollinen tilanne, jossa yhteiskunnassa kehitetään ekotehokkuutta ja ympäristön kannalta parempia tekniikoita taloudellisesti järkevällä tavalla. In this way a favourable situation can be achieved, in which society develops eco-efficiency and environmentally friendlier technologies in an economically rational way. Nyt on otollinen hetki lähteä matkaan.
 • sopiva
  Pascal on sopiva ensimmäiseksi ohjelmointikieleksi.Housut olivat juuri sopivat!Nenänkaivuu seurassa ei ole sopivaa käytöstä.
 • hyödyllinen
  Tanskan pitää käyttää tämä hyödyllinen tilanne hyväkseen ja viedä vapauttaminen loppuun, kuten on tehty jo muun muassa Ruotsissa. Denmark ought to make use of this favourable position and complete the liberalisation, as has already happened in Sweden, for example.

Näited

 • The candidate wearing the business suite made a favourable impression
 • We made quick progress, due to favourable winds
 • The rain stopped at a favourable time for our tennis match
 • She says that she was born under a favourable star

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat