Sõna price tõlge inglise-soome

 • hinta
  Miksi kaasun hinta on kytketty öljyn hintaan? Why are gas prices linked to oil prices? Porsaiden ja lampaiden hinta on romahtanut. Pig prices and sheep prices have collapsed. Tämä hinta on liian kallis maksettavaksi. It is a price not worth paying.
 • hinnoitella
  En usko, että voimme hinnoitella näitä asioita. I believe we cannot put a price on those things. Ihmisoikeudet ovat luovuttamattomia eikä niitä voi hinnoitella. Human rights cannot be relinquished, and no price can be put on them. Kyseiset valtiot ovat ihanteellisessa asemassa voidakseen hinnoitella itsensä markkinoille. Those are countries ideally placed to price themselves into the market.
 • arvo
  Hintojen noustessa palkkojen arvo laskee. When prices increase, the value of wages decreases. Dollarin arvo on putoamassa, ja raaka-aineiden, myös peruselintarvikkeiden, hinnat ovat nousussa. The dollar is sinking and prices of raw materials, including basic foodstuffs, are soaring. Euroopan keskuspankki huolehtii siitä, että hinnat ja rahan arvo säilyvät vakaina. The European Central Bank is there to make sure that prices and the value of money remain stable.
 • hinnoittaa
 • hintakilpailukyky
 • hintasota
  Uusi hintasota johtaa markkinoiden uudelleenjakoon. Another price war will lead to a new round of market redistribution. Alan valtavan kilpailun seurauksena on alkanut hintasota tietyillä osa-alueilla. The enormous competition within the industry has led to a price war in certain sectors. Maailmantalouden hitaan kysynnän aikakausina Airbusin ja Boeingin välinen hintasota on ollut, ja on edelleen, tiukkaa. During periods of weak demand on the world economy, the price war between Airbus and Boeing has been, and remains, intense.
 • hintavertailu
  Kuluttajille tiedottamisen ja avoimuuden osalta katson, että hintavertailu ja tuotteita koskeva tiedonanto on kuluttajille välttämätöntä. On consumer information and transparency: price comparison and product disclosure information is critical for consumers.
 • keskikurssi
 • markkinahinta
  Palkkioiden mukauttamisesta: markkinahinta on avainasemassa. On modulation: the market price is the key. Markkinahinta määräytyy tukkusähköpörsseissä. The market price is determined in the wholesale power exchanges. Energian markkinahinta on kuitenkin vain ongelman toinen puoli. However, the market price of energy is only one side of the problem.
 • neliöhinta
 • ohjevähittäishinta

Sõna price tähendused

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat