Sõna amerikanska tõlge rootsi-soome

 • amerikanenglanti
  Amerikanenglannissa yleensä lausutaan r-kirjain kaikkialla, kuten suositeltiin myös brittienglannissa 1790-luvulle asti.
 • amerikka
  Koko Amerikka Kanadasta aina Magalhaesin salmeen asti on maanosa, johon Euroopan kulttuurilla, historialla ja elämällä on ollut suuri vaikutus. Europas kultur, historia och leverne har haft stort inflytande över hela den amerikanska kontinenten, från Kanada i norr till Magellans sund i söder.
 • amerikkalainen
  Tällainen amerikkalainen malli lamauttaa tilanteen. Denna amerikanska modell leder till stagnation.Amerikkalainen malli on ilmeisen houkutteleva. Den amerikanska modellen är naturligtvis attraktiv.Selvästikään amerikkalainen sosiaalimalli ei ole suositeltava. Den amerikanska sociala modellen kan uppenbarligen inte rekommenderas.
 • yhdysvaltalainen
  Yhdysvaltalainen malli ei aina ole suositeltavin. Den amerikanska modellen kan inte alltid rekommenderas.Tämä ei ole yhdysvaltalainen eikä tämä ole myöskään ranskalainen vaihtoehto. Detta är varken den amerikanska vägen eller den franska vägen.Tällä hetkellä Eurooppa on riippuvainen GPS-järjestelmästä, joka on yhdysvaltalainen. EU är för närvarande beroende av det amerikanska GPS-systemet.
 • amerikkalainen nainen

Vaata ka

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat