Sõna gömma sig tõlge rootsi-soome

  • kätkeytyäMatti Vanhasen ei pitäisi mielestäni kätkeytyä virkapukunsa taakse. Jag anser att Vanhanen bör gömma sig bakom sin ämbetsdräkt.Silti on myös totta, että poliitikkojen on otettava moraalinen ja poliittinen vastuu toimistaan ja että he eivät saa kätkeytyä oikeudellisten säädösten taakse. Men det är också sant att politikerna måste acceptera sina åtgärders moraliska och politiska ansvar och inte gömma sig bakom juridiska vindskydd.Orava kätkeytyi puun haaraan.
  • piileskelläKuka haluaa piileskellä ja keneltä? Vem vill gömma sig, och för vem?Sveitsiläiset voivat piileskellä Alppien takana. Schweizarna kan gömma sig bakom Alperna.Sen ei voida antaa piileskellä Wienin yleissopimuksen takana. Den får inte tillåtas gömma sig bakom Wienkonventionen.
  • piiloutuaNe eivät voi enää piiloutua tältä. De kan inte gömma sig för detta längre.Eurooppa ei saa piiloutua silloin, kun sitä eniten tarvitaan. EU får inte gömma sig när det behövs som mest.Ei ole mitään järkeä piiloutua hyvien aikomusten ja lupausten taakse. Det är inte någon mening med att gömma sig bakom goda avsikter och löften.

Populaarsed tõlked

Parimad sõnaraamatud

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2023 Sõnaraamat