Sõna på grund av tõlge rootsi-soome

 • takia
  Äänestävätkö he vastaan kustannusten takia? Gör de det på grund av kostnaderna?Ei mistään rikoksesta, vaan seksuaalisuutensa takia. Inte på grund av ett brott, utan på grund av sin sexuella läggning.Kahden vuoden eristettynä ole kidutuksen takia! Isolerad i två år på grund av tortyr!
 • ansiosta
  Hän sanoi: "Tiedättekö, että teidät valittiin meidän antamiemme äänten ansiosta. Hon sade: ”Ni skall veta att ni är vald på grund av våra röster.Tiedämme sen Tšernobylin, mutta emme vain Tšernobylin ansiosta. Det vet vi efter Tjernobyl, men inte enbart på grund av Tjernobyl.Monet virkamiehet saavat päinvastoin ylennyksen sellaisten toimien ansiosta. Tvärtom blir många tjänstemän befordrade på grund av sådan aktivitet.
 • vuoksi
  Heidän maassaan pidettyjen vaalien vuoksi. Pelottava ajatus kansanvallasta! På grund av det egna landets val. En skrämmande syn på demokratin!Järjettömän poisheittämistä koskevan politiikkamme vuoksi. På grund av vår galna politik om fångst som kastas överbord.Asia on olennainen Lissabonin prosessin vuoksi. Det är av betydelse på grund av Lissabonprocessen.
 • GEN +) takia
 • johdosta
  Maatalouspolitiikkamme johdosta olemme menettäneet joitakin maanviljelijöitä. Vi har förlorat en del jordbrukare på grund av jordbrukspolitiken.Parlamentti tukee häntä hänen aikaisempien saavutustensa johdosta. Han har fått kammarens stöd på grund av tidigare meriter.Albaniassa tulee toimia hyvin hienovaraisesti lähinnä uskonnollisten eroavaisuuksien johdosta. Man måste närma sig Albanien på ett mycket försiktigt sätt, främst på grund av de religiösa skillnader som existerar.
 • perusteella
  Valintoja tehdään myös kahdenvälisen avun perusteella. En del val görs även på grund av bilateralt bistånd.Ja tämän komission kollektiivisen vastuun perusteella komissio on eronnut. På grund av detta kollektiva ansvar har därför kommissionen avgått.Tämän näkemyksen perusteella äänestin mietintöä vastaan. På grund av denna övertygelse röstade jag emot betänkandet.

Sõna på grund av tähendused

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat