Sõna überweisung tõlge saksa-soome

 • lähete
  Naapurin lähete tukkii herkän vastaanottimemmeMittausasema havaitsi uuden heikon lähetteen, jonka alkuperää ei vielä ole voitu selvittää
 • maksuosoitus
  Maksuosoitus on oikeustoimi.
 • rahalähetys
 • remissi
 • siirto
  Pyysin Israelia suorittamaan palestiinalaisille kuuluvan maksun, ja minun on sanottava - ja voin sanoa - että tulojen siirto tehtiin viikko normaalia myöhemmin. Ich ersuchte Israel die den Palästinensern zustehende Zahlung abzuwickeln, und schließlich muss ich sagen - und kann ich sagen - wurde die Überweisung eine Woche später als gewöhnlich vorgenommen. Sohvan siirto paransi huoneen järjestystä.Tiedoston siirto keskeytyi!
 • tilisiirto
  Miten perustelemme sen, että tilisiirto Lillen ja Bastian välillä on halvempi kuin sama maksutapahtuma Lillen ja Brysselin välillä? Wie soll man rechtfertigen, dass eine Überweisung von Lille nach Bastia billiger sein wird, als eine Überweisung von Lille nach Brüssel? Miksi riskeerata voitto, kun tilisiirto tavaroiden tai palveluiden maksamiseksi hävittää rajat ylittävän kaupan kannustimen? Warum sollte man Gewinne riskieren, wenn eine Geldüberweisung zum Erwerb von Gütern oder Dienstleistungen den Anreiz nimmt, Handel über die Grenzen hinweg zu treiben?

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2021 Sõnaraamat