Sõna verstecken tõlge saksa-soome

  • piilottaaEmme saa peitellä näitä tosiasioita ja käyttäytyä kuin strutsi, joka piilottaa päänsä hiekkaan. Wir sollten diese Tatsachen nicht verstecken und uns nicht wie ein Vogel Strauß verhalten, der den Kopf in den Sand steckt. Kun pankkien rahanpesusuojat ovat vahvistuneet, rikolliset ovat etsineet uusia tapoja piilottaa rahojaan. Seit die Maßnahmen der Banken zur Bekämpfung der Geldwäsche verschärft worden sind, suchen Kriminelle nach neuen Möglichkeiten, ihr Geld zu verstecken. Kun otetaan huomioon, että Irakissa on niin monia vaikeakulkuisia vuoristoalueita, eikö tällaisia aseita ole erittäin helppoa piilottaa näihin vuoristoluoliin? Ist es nicht kinderleicht, in einem Land mit so viel unzugänglichen Bergregionen derartige Waffen in Höhlen zu verstecken?
  • kätkeäHe saattavat jopa kätkeä tietokoneen lenkkitossuihinsa. Sie könnten sie sogar in ihren Turnschuhen verstecken. Minun mielestäni ei ole asianmukaista kirjoittaa yksinkertaisesti "järjestöt ", mutta kätkeä sanan taakse ajatus siitä, että hätätilassa voimme sisällyttää näihin organisaatioihin myös maita. Einfach "Organisationen" zu schreiben und sich dahinter zu verstecken, daß wir notfalls auch Länder darunter subsumieren könnten, scheint mir nicht adäquat zu sein. Verotusalalla tämän välttämiseksi on hyvin yksinkertainen keino: ei ole yksinkertaisesti kannattavaa kätkeä eikä piilottaa omia tuloja eikä kiertää omia oikeudellisia velvoitteita. Was die Steuer betrifft, gibt es einen sehr einfachen Weg, sie zu vermeiden: das eigene Einkommen nicht zu verheimlichen, verstecken und sich den rechtlichen Verpflichtungen des Einzelnen zu stellen.
  • kätkeä jemmata
  • kätkeytyäMatti Vanhasen ei pitäisi mielestäni kätkeytyä virkapukunsa taakse. Ich denke, Herr Vanhanen sollte sich hinter seiner Premierministerrobe verstecken. Orava kätkeytyi puun haaraan.
  • piiloutuaNe eivät voi enää piiloutua tältä. Sie können sich davor nicht länger verstecken. Meidän ei pidä piiloutua teknisten keskustelujen taakse. Verstecken wir uns nicht hinter technischen Debatten! Meidän ei ole mitään tarvetta piiloutua. Wir brauchen uns also nicht zu verstecken.

Populaarsed tõlked

Parimad sõnaraamatud

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2023 Sõnaraamat