Sõna welches tõlge saksa-soome

  • mikä
    Mikä maa, mikä sairaala, mikä erikoislääkäri sopii minulle? Welches Land, welches Krankenhaus, welcher Spezialist? Mikä on motiivi tässä asiassa? Welches Motiv steckt dahinter? Mikä on oikea taloudellinen strategia? Welches ist die richtige Wirtschaftsstrategie?
  • kumpi
    Kumpi on helpompi ja nopeampi tapa ratkaista ilmasto-ongelmat? Welches ist wohl die einfachste und schnellste Lösung für die Klimaprobleme? Kumpi maa asettaa maailman taloudellisen vakauden vaaraan? Welches Land gefährdet nun die Stabilität der Weltfinanzen? Nämä asiat ovat ehkä yhteydessä toisiinsa, mutta nyt en menisi takuuseen siitä, kumpi niistä on syy ja kumpi seuraus. Wahrscheinlich sind beide Elemente miteinander verbunden, aber ich würde im Moment nicht wagen zu behaupten, welches die richtige Reihenfolge von Ursache und Wirkung ist.
  • joka
    Mikä on siis ensimmäinen todellinen ongelma, joka meitä odottaa? Welches ist nun unser vordringlichstes konkretes Problem? Tämä on eurooppalainen ongelma, joka edellyttää eurooppalaisen ratkaisun. Dies ist ein europäisches Problem, welches eine europäische Lösung erfordert.- Nyt palaan takaisin aiheeseen, joka on erittäin ajankohtainen, kuten kaikki ovat todenneet. Jetzt zurück zum Thema, welches wie allseits gesagt hochaktuell ist.

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat