Sõna yritys tõlge soome-eesti

  • katseSee on selge valimiste mõjutamise katse. Se on selkeä yritys vaikuttaa vaaleihin. See on esimene katse, kuid ma olen kindel, et see on edukas. Se on ensimmäinen yritys, mutta olen vakuuttunut siitä, että yritys voi onnistua. See oli Euroopa katse öelda maailmaturgudele: "Rahune, kallis”. Tämä oli Euroopan unionin yritys kehottaa globaaleja markkinoita rauhoittumaan.
  • äriMitmed äriühingud on väljendanud muret rakendamise maksumuse pärast. Moni yritys on esittänyt huolenaiheita täytäntöönpanon aiheuttamista kustannuksista. Äriühing Greencore ja meie põllumajandusminister ei saanud sellega hakkama. Greencore-yritys ja maatalousministerimme käsittelivät asian huonosti. Selleks, et VKEd saaksid rahvusvaheliselt tegutseda, sunnitakse neid de facto asutama äriühingut sihtriigis. Kyseisen toiminnan aloittamiseksi pk-yritysten on tosiasiallisesti perustettava yritys kohdemaahan.
  • ettevõteQimonda ei ole lihtsalt mingi tavaline ettevõte! Qimonda ei ole mikä tahansa yritys! Opel Antwerpen oli nüüdisaegne edukas automontaaži ettevõte. Opel Antwerp oli nykyaikainen ja menestyvä autojen kokoonpanon alalla toimiva yritys. Asjaomane ettevõte, Millstream Recycling, teeb täielikku koostööd. Kyseinen yritys, Millstream Recycling, osallistuu työhön täysipainoisesti.
  • firmaOperaatorfirma TEPCO on käitunud vastutustundetult. Tepco-yritys on toiminut vastuuttomasti. Teeme hommikusööke pakkuva firma. Perustetaan aamiaista tarjoava yritys.
  • üritusSee raport on tõsine üritus pakkuda seda, mida parlament palju aastaid nõudnud on. Tämä mietintö on vakavasti otettava yritys toteuttaa se, mitä parlamentti on vaatinut monen vuoden ajan. See on järjekordne üritus sotsialistlikelt euroinseneridelt, kes on nii lummatud utoopilisest üliriigist, et ei kuule kaine mõistuse häält. Tämä on jälleen uusi yritys yhteiskunnallisilta euroinsinööreiltä, joille utopistinen supervaltio on niin vakava pakkomielle, että he eivät kuuntele järjen ääntä. Üritus lahendada probleemi rahvusvahelisel ühepoolsel eestvedamisel on probleeme rohkem põhjustanud kui neid lahendanud ja seda eriti regioonis endas. Yritys ratkaista kysymys kansainvälisellä yksipuolisella määräyksellä on synnyttänyt enemmän ongelmia, kuin mitä se on ratkaissut, erityisesti itse alueella.

Sõna yritys tähendused

  • toimenpiteet jonkin päämäärän tai tuloksen saavuttamiseksi, kokeilu, joka ei välttämättä onnistu
  • liikeyritys; yhden tai useamman henkilön yhdessä harjoittamaa taloudellista toimintaa, jolla tähdätään kannattavaan tulokseen

Näited

  • Puuhun kiipeäminen jäi yritykseksi.
  • Mäkikilpailussa hyppääjillä on kolme yritystä.

Populaarsed tõlked

Parimad sõnaraamatud

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2023 Sõnaraamat