Sõna vaarallinen tõlge soome-hispaania

  • peligrosoEste es un precedente muy peligroso. Tämä on erittäin vaarallinen ennakkotapaus. Este método sería muy peligroso. Tällainen menettely olisi hyvin vaarallinen. Se trata de un mensaje extremadamente peligroso. Tämä on erittäin vaarallinen viesti.
  • arriesgadoÉse es un planteamiento corto de miras y arriesgado que se pone en manos de abastecedores no democráticos cuya estrategia política es dividir y debilitar a la UE. Tämä on lyhytnäköinen ja vaarallinen lähestymistapa, joka hyödyttää niitä epädemokraattisia toimittajia, joiden poliittinen strategia on saada aikaan erimielisyyttä EU:ssa ja heikentää sitä. ¿En verdad es importante que se tomen medidas ahora y decir que es algo tan arriesgado que es necesario que lo incluyamos como un criterio de riesgo independiente? Eikö nyt olisi tärkeää ottaa tämä askel ja todeta, että kysymyksessä on niin vaarallinen asia, että se on otettava omaksi itsenäiseksi haittaperusteekseen? por escrito. - (PT) El programa antisocial de la Presidencia sueca del Consejo de la Unión Europea representa un paso arriesgado en la expansión de las políticas neoliberales. kirjallinen. - (PT) Euroopan unionin neuvoston puheenjohtajavaltio Ruotsin antisosiaalinen ohjelma on vaarallinen askel eteenpäin uusliberalistisen politiikan laajentamisessa.
  • aventurado
  • precario
  • riesgoso

Sõna vaarallinen tähendused

  • sellainen missä joku tai jokin on vaaralle altistuneena tai joka tahi mikä aiheuttaa vaaraa; vaaralle altistava; vaaraa aiheuttava

Näited

  • Tiessä on vaarallinen mutka.
  • Seppo on vaarallinen hurjastelija.

Vaata ka

Populaarsed tõlked

Parimad sõnaraamatud

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2023 Sõnaraamat