Sõna mahdollisuus tõlge soome-inglise

 • possibility
  us
  This possibility must be avoided. Tämä mahdollisuus on torjuttava. Immigration is only a possibility. Maahanmuutto on vain mahdollisuus. Your suggestion is one possibility. Ehdotuksenne on yksi mahdollisuus.
 • chance
  uk
  us
  That is their only chance now. Se on nyt niiden ainoa mahdollisuus. Serbia has one more chance: Vojvodina. Serbialla on vielä yksi mahdollisuus: Vojvodina. Let us give entrepreneurs a chance. Annetaan yrittäjille mahdollisuus.
 • opportunity
  us
  What exactly is meant by an "appropriate opportunity' ? Mitä tarkoitetaan ilmaisulla "asianmukainen mahdollisuus" ? We must seize this opportunity. Meidän on hyödynnettävä tämä mahdollisuus. It is an opportunity for us all. Se on mahdollisuus meille kaikille.
 • bet
  us
  Dylan owes Fletcher $30 from an unsuccessful bet.It’s a safe bet that it will rain tomorrow.It’s an even bet that Jim will come top of the maths test tomorrow.
 • occasion
  us
  At this point, she seized the occasion to make her own observationI had no occasion to feel offended, howeverI could think of two separate occasions when she had deliberately lied to me
 • opening
  us
  Indeed, I had to mention the same problem when opening yesterday' s sitting. Minulla oli sitä paitsi eilen istuntoa avatessani mahdollisuus muistuttaa tästä samasta ongelmasta. The daily openings of the day lily bloom gives it its name.He remembered fondly the Christmas morning opening of presents.
 • prospect
  us
  It is undoubtedly a prospect, a real prospect, but it is not an automatic right. Se on epäilemättä mahdollisuus, todellinen mahdollisuus, mutta se ei ole automaattinen oikeus. I would prefer it if there were no prospect of cold war. Mielestäni olisi parempi välttää kylmän sodan mahdollisuus. I think that we should hold the prospect of a sanction over them. Olen sitä mieltä, että meidän on säilytettävä sanktioiden mahdollisuus.
 • shot
  us
  This is, therefore, a good opportunity to give a warning shot and take a legislative initiative. Nyt on siis hyvä mahdollisuus ampua varoituslaukaus ja tehdä lainsäädäntöaloite. I fear that it would be very difficult to establish, but let us give it a shot and see what happens. Luulenpa, että järjestelmä olisi todella vaikea toteuttaa, mutta annetaan sille mahdollisuus ja katsotaan, mitä tapahtuu. This offers opportunities for a peace deal which far outstrips the laughable one which has been shot to tatters. Tällä tavalla on mahdollisuus saada aikaan paljon parempi rauhansopimus kuin se naurettava sopimus, joka on kirjaimellisesti ammuttu kappaleiksi.
 • way
  uk
  us
  That might be one way of coming to an arrangement. Tämä olisi ehkä yksi mahdollisuus päästä sopimukseen. This might be one way of curbing the alarming rise in dyslexia. Tämä olisi ehkä yksi mahdollisuus pysäyttää dysleksian hälyttävä lisääntyminen. In this way, we would be helping to keep farmers in rural areas. Edistäisimme tällä tavalla sitä, että maanviljelijöillä on mahdollisuus pysyä maaseudulla.
 • window of opportunityWe have a window of opportunity to enlarge. EU:lla on nyt mahdollisuus laajentua. There is a window of opportunity that must not be missed. Meillä on tässä mahdollisuus, jota emme saa hukata. That window of opportunity is limited, but it is still available. Tämä mahdollisuus on rajallinen, mutta se on edelleen käytettävissä.

Sõna mahdollisuus tähendused

Sünonüümid

Näited

 • Ei ollut muuta mahdollisuutta kuin totella.
 • Mahdollisuudet voittoon ovat erittäin hyvät.
 • Sinulle avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus.

Vaata ka

Populaarsed tõlked

Parimad sõnaraamatud

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2022 Sõnaraamat