Sõna neuvottelu tõlge soome-inglise

 • negotiation
  us
  However, this is a negotiation. Tässä on kysymyksessä kuitenkin neuvottelu. The MAI negotiation is one between essentially developed countries. MAI-neuvottelu on lähinnä kehittyneiden maiden välillä käytävä neuvottelu. Firstly, it is not a negotiation of equals. Ensinnäkin kyseessä ei ole yhdenvertaisten neuvottelu.
 • bargaining
 • consultation
  Organisational problems should not be the cause of stagnating decision-making or consultation. Päätöksenteko tai neuvottelu eivät saa jumiutua organisatoristen ongelmien vuoksi. Information, consultation and codetermination rights are in keeping with the European Charter of Fundamental Rights. Tiedottamis-, neuvottelu- ja osallistumisoikeudet ovat Euroopan perusoikeuskirjan mukaan kansalaisoikeuksia. Contrary to all the rules, the consultation between Disselkoen and his lawyer was recorded with a video camera. Kaikkien sääntöjen vastaisesti Disselkoenin ja hänen asianajajansa välinen neuvottelu tallennettiin videolle.
 • counsel
  us
  The lawyer counselled his client to remain silent.Psychiatrists, psychologists, social workers and other mental health professionals counsel clients.I would counsel prudence in this matter.
 • discussion
  us
  Negotiation is starting now because now we have documents for discussion. Neuvottelu on vasta tällä hetkellä alkamassa, koska nyt meillä on teksti jotka on artikloina, joista keskustellaan. However, the discussion, and hence the negotiation towards full EPA - regional and with full coverage - is ongoing. Kuitenkin, keskustelu ja siten neuvottelu yksityiskohtaisista talouskumppanuussopimuksista - alueellisista ja täysimittaisista - on jatkuvaa. Likewise, when those two viable states are recognised, when their leaders are recognised, for negotiation and for discussion. Niin ikään, kun nuo kaksi elinkelpoista valtiota tunnustetaan, ja niiden johtajat tunnustetaan, on perustana neuvottelu ja keskustelu.

Sõna neuvottelu tähendused

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2021 Sõnaraamat