Sõna tavoite tõlge soome-inglise

 • aim
  us
  That could be an aim - why not? Tämä voisi olla tavoite - miksipäs ei? So what is the aim of this text? Mikä on siis tämän tekstin tavoite? That was the original aim in 2000. Tämä oli alkuperäinen tavoite vuonna 2000.
 • objective
  This applies in particular to Objective 4 and Objective 3. Erityisesti tavoite 4 ja tavoite 3 ovat olleet tällaisia. That is an objective, and perhaps a distant one. Tämä on tavoite, vaikkakin kaukainen tavoite. Europe 2020 is not an objective. Eurooppa 2020 ei ole mikään tavoite.
 • goal
  us
  This must be the overall goal. Tämän on oltava yleinen tavoite. Finally, Lisbon. The goal is clear. Myös Lissabonin strategian tavoite on selvä.We have a goal: the 2009 conference. Meillä on tavoite: vuoden 2009 konferenssi.
 • priority
  It must even become a priority. Siitä on jopa tehtävä ensisijainen tavoite. That is the number one priority. Tämä on ehdottomasti ensisijainen tavoite. Education must be a major priority. Koulutuksen on oltava ensisijainen tavoite.
 • target
  us
  We currently have a 20% target. Meillä on tällä hetkellä 20 prosentin tavoite. That is a very ambitious target. Tavoite on hyvin kunniahimoinen. This target may seem a bit absurd. Tällainen tavoite vaikuttaa jokseenkin järjettömältä.
 • ambition
  us
  This is an excellent ambition. Tämä on aivan erinomainen tavoite. This is an ambition which I strongly share. Se on tavoite, jota vilpittömästi kannatan. This is a praiseworthy ambition. Tämä on kunnioitettava tavoite.
 • aspiration (to sth)

Sõna tavoite tähendused

 • päämäärä, jonka henkilö yrittää saavuttaa
Selge! Kasutame küpsiseid kasutajakogemuse parandamiseks, veebilehe külastuse statistika kogumiseks ja reklaami kohandamiseks. Jätkates lehekülje kasutamist aksepteerid küpsiste kasutuse. Lisainfo

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat