Sõna väsymys tõlge soome-inglise

 • fatigue
  us
  We need to find the energy together to beat this fatigue. Meidän on löydettävä yhdessä energiaa voittaa tämä väsymys. Market fatigue is a cause for concern and this must be examined in detail. Markkinoita kohtaa tunnettu väsymys aiheuttaa huolta ja sitä on tutkittava yksityiskohtaisesti. I am sure that no one here will have forgotten the tragic tunnel disasters, the cause of which has been attributed to driver fatigue. Olen varma, ettei kukaan täällä ole unohtanut traagisia tunnelikatastrofeja, joiden syyksi on katsottu kuljettajan väsymys.
 • tiredness
  A driver' s degree of tiredness does not depend on whether he is self-employed or on a salary. Kuljettajien väsymys ei nimittäin määräydy sen mukaan, onko hän itsenäinen kuljettaja vai työntekijä. Evidence proves that somebody who is impaired by tiredness is impaired in the same way as drunkenness. On osoitettu, että väsymys heikentää ihmistä samalla tavalla kuin juopuneisuus. That is unacceptable: tiredness kills, and failing to modernise these proposals would be irresponsible. Tilanne on mahdoton: väsymys tappaa, ja ehdotusten nykyaikaistamatta jättäminen olisi edesvastuutonta.
 • exhaustion
  We worked the mine to exhaustion, theres nothing left to extractI ran in the marathon to exhaustion, then I collapsed and had to be carried away
 • fatique
 • lassitude

Sõna väsymys tähendused

Näited

 • Väsymys on sangen yleistä, ja yleisimmin siihen löytyy syy väsyneen henkilön elintavoista tai elämäntilanteesta: liian lyhyet yöunet, liikunnan puute, runsas alkoholin käyttö, ylenmääräinen rasittuneisuus tai työuupumus.
 • Hän joutuisi muiden mukana metsätöihin, missä jotkut vangit kaatuivat silkasta väsymyksestä eivätkä enää koskaan nousseet.

Vaata ka

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat