Sõna totta kai tõlge soome-rootsi

 • självklart
  Stabilitet är självklart en allmännytta!Totta kai vakaus on yleinen etu! Självklart måste vi agera, och det i flera riktningar.Totta kai on toimittava, ja vielä moneen suuntaan. Självklart ställer jag mig positiv till den utveckling och öppning som sker i Kina.Totta kai suhtaudun myönteisesti Kiinassa tapahtuvaan kehitykseen ja avautumiseen.
 • förstås
  Eftersom problemen är globala är det förstås globala lösningar som krävs.Kun ongelmat ovat maailmanlaajuisia, totta kai niihin tarvitaan myös maailmanlaajuiset ratkaisut. Jag var också föredragande för Turkiet tidigare, men den rollen har förstås blivit ännu svårare nu.Olen itsekin ollut Turkkia koskevan mietinnön esittelijä, mutta tehtävästä on, totta kai, tullut nyt entistäkin vaikeampi. Jag trodde att jag talade en så tydlig engelska att de skulle klara det alldeles utmärkt, men jag ska förstås ta det lugnare.Luulin puhuvani niin selvää englantia, että he pysyisivät mukana, mutta hidastan totta kai vauhtia.
 • givetvis
  Givetvis måste vi övervaka EU:s gränser.Totta kai meidän on valvottava Euroopan rajoja. Han sade till mig: " Givetvis finns det en generationsklyfta.Hän sanoi minulle: "Totta kai sukupolvien välinen kuilu on olemassa. Vi vill givetvis uppmuntra och stimulera till en livlig debatt och diskussion om den europeiska agendan och de europeiska frågorna.Totta kai me haluamme kannustaa ja stimuloida elävää väittelyä ja keskustelua EU:n toimintasuunnitelmasta ja eurooppalaisista aiheista.
 • naturligtvis
  Naturligtvis är det ett exceptionellt stöd.Totta kai se on poikkeuksellista apua ja totta kai se on väliaikaista. Naturligtvis vill vi alla öka tillväxten.Totta kai me kaikki haluamme kasvua. Naturligtvis finns det asymmetrier!Totta kai markkinoilla on vinoutumia!
 • såklart

Sõna totta kai tähendused

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2021 Sõnaraamat