Sõna halpa tõlge soome-saksa

  • billigAuch keine billige, wie dies im Bericht angedeutet worden ist. Se ei ole myöskään halpa, niin kuin mietinnössä annetaan ymmärtää. Billig bedeutet nicht immer gut und billig bedeutet auch nicht immer sicher. Halpa ei aina tarkoita hyvää eikä se tarkoita aina turvallista. In einigen Ländern hat billige Energie aus Wasserkraft die größte Bedeutung, in anderen preiswerte Kernenergie. Muutamassa maassa on avainasemassa halpa vesivoima, toisissa halpa atomivoima.
  • preiswert
    In einigen Ländern hat billige Energie aus Wasserkraft die größte Bedeutung, in anderen preiswerte Kernenergie. Muutamassa maassa on avainasemassa halpa vesivoima, toisissa halpa atomivoima. Doch sollten wir uns dessen bewusst sein, dass es ein preiswerter Kunststoff ist, der aus Salz und Erdgas hergestellt wird. On kuitenkin pidettävä mielessä, että se on suolasta ja maakaasusta valmistettu halpa muovi.
  • günstigDie Internetkriminalität hat jedoch stark zugenommen, und das Internet ist ein bevorzugtes Werkzeug krimineller Netzwerke geworden, da es leicht zugänglich, günstig und sehr mächtig ist. Rikollisuus internetissä on kuitenkin lisääntynyt ja internetistä on tullut rikollisten verkostojen suosima väline, koska se on helposti saatavilla, halpa ja erittäin tehokas.
  • preisgünstig

Sõna halpa tähendused

Sünonüümid

Näited

  • Tämä auto oli halpa, vaikka tällä ei olekaan ajettu kuin vasta 60 000 kilometriä.

Vaata ka

Populaarsed tõlked

Parimad sõnaraamatud

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2023 Sõnaraamat