Sõna zeal tõlge inglise-soome

  • into
    Sitä paitsi luulen, että tekijänoikeuksiin liittyvää keskustelua leimasi enemmänkin kiihkoilu ja into, kuin että esiin olisi tuotu uutta tietoa. Passion and zeal, rather than the search for new knowledge, tended to dominate those copyright discussions. Turkkilaiset poliitikot eivät osoita intoa perustuslakimuutoksen täytäntöönpanoon. Turkish politicians show little zeal when it comes to putting the changes to the constitution into practice. Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska ja Saksa sekä kolme muuta maata ovat muodostaneet epäpyhän kokonaisuuden, jota yhdistää ainoastaan niiden into pitää budjettimaksuosuutensa pieninä. Britain, France, Germany and three other states have formed an unholy alliance, united only by their zeal to keep down their budget contributions.
  • intohimo
    Saippuaoopperoista ei intohimoja puutu.Intohimot ovat johtaneet murhiinkin.Ranskan kieli ja ranskalainen kulttuuri ovat hänen intohimonsa.
  • kiihko
    Isänmaallinen kiihko yltyi yltymistään.Saarnamiehen silmät paloivat ja hän huohotti kiihkosta saarnatessaan yhtä kiihkoissaan olevalle seurakunnalleen.

Sõna zeal tähendused

Näited

  • She extols the virtues of veganism with missionary zeal

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2021 Sõnaraamat