Sõna alus tõlge eesti-soome

 • subjekti
 • emäs
 • alus
  Purret, lautat, pinta-aluksiaLoistoristeilijät ovat valtavia aluksia.ilma-alus, avaruusalus
 • alusta
  Tehtävämme ei ole vain jälleenrakentaa, vaan pikemminkin rakentaa alusta pitäen maa, jonka perusta ja hallinto eivät ole koskaan olleet vakaita. Me ei pea taas üles ehitama, vaid pigem üles ehitama riigi, mille alused ja juhtimine ei ole kunagi tugevad olnud. Tämän tapauksen ohella merirosvous, jonka kohteeksi on tänä vuonna toistaiseksi joutunut lähes sata Somalian rannikolla kaapattua alusta, tekee humanitaarisesta tilanteesta täysin kestämättömän. See sündmus, koos piraatlusega, mis sel aastal on seni tähendanud peaaegu 100 aluse kaaperdamist Somaalia ranniku lähedal, kujutab endast täiesti vastuvõetamatut humanitaarolukorda. talon alusta
 • juuri
  Juuri tuo on tämän komission ehdotuksen oikeudellinen perusta, ja meidän täytyy sitä käyttää. See on komisjoni käesoleva ettepaneku õiguslik alus ja me peame seda kasutama. Ja siitä, että demokratian perusta, vapauden perusta, on juuri sananvapaus? Ning et demokraatia ja vabaduse alus on just sõnavabadus? Tiedämme, että juuri luovan sisällön tuottajat ovat kulttuurialan arvoketjun perusta. Me teame, et just loomesisu tootjad moodustavad kultuurisektori väärtusahela aluse.
 • lähde
  Join lähteestä pulppuavaa raikasta vettä hätäisesti hörppien.öljylähde, maakaasulähdePerunakin on hyvä C-vitamiinin lähde.
 • perusta
  Tämä on tärkeä perusta politiikalle. See oli oluline poliitika alus. Nämä lait ovat turvallisuuden perusta. Need seadused moodustavad turvalisuse aluse. Avoimuus on demokratian perusta. Läbipaistvus on demokraatia alus.
 • peti
  kanaa riisipedillä
 • pohja
  Arvoisa puhemies, avoimuus on demokratian perusta ja pohja. Härra juhataja. Läbipaistvus on demokraatia alus. Käsillä oleva Albert Dessin raportti on hyvä pohja uudistustyön jatkamiseksi. Kolleeg Dessi raport on hea alus reformi jätkamiseks. Nizzan sopimus ei ole riittävä pohja menestyksekkäälle lisälaajentumiselle. Nice'i leping ei ole piisav alus edukaks edasiseks laienemiseks.
 • syyp
  Tämä olisi pelkästään ollut riittävä syy äänestää tätä mietintöä vastaan. See üksinda oleks olnud piisav alus raporti vastu hääletamiseks. Tämä on riittävä syy uskoa, että EU hyötyy myös tulevista laajentumisista. Seega on meil usaldusväärne alus uskuda, et EL saab kasu ka tulevastest laienemistest. Minusta näyttää siltä, että jos palataan lähtöruutuun, nuo laitokset ovatkin tosiasiassa syy moneen ongelmaan. Kui pöördume tagasi esmase aluse juurde, siis näib mulle, et need on tegelikult palju probleeme põhjustanud.
 • kuormalava
 • lava
  Nosta nuo laatikot lavalle niin lähdetään.Siemenet kylvettiin lavaan ja jäätiin odottamaan itämistä.Kesäisin käymme usein lavalla tanssimassa.

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat