Sõna vene tõlge eesti-soome

 • venäläinen
  Valko-Venäjälle rakennetaan ehkä venäläinen ydinreaktori. Võimalik, et Valgevenes hakatakse ehitama Vene tuumareaktorit. Epäilemättä venäläinen lehdistö lainaa keskustelumme niitä osia, joissa neuvoston edustajat ja tietyt parlamentin jäsenet syyttivät Georgiaa. Kahtlemata tsiteerib Vene ajakirjandus neid osi meie arutelust, milles nõukogu esindaja ja teatavad parlamendiliikmed süüdistasid Gruusiat. Venäläinen rahtialus myös murtui kahtia vapauttaen 4 000 tonnia polttoöljyä Siperiasta tulevien sukelluslintujen muuttoreitille. Samuti murdus kaheks Vene kaubalaev, heites 4000 tonni kütteõli Siberist tulevate sukelduvate lindude rännuteele.
 • venäjä
  Haluan myös kommentoida Nato-Venäjä-neuvoston päätelmiä. Sooviksin kommenteerida ka NATO-Vene Nõukogu järeldusi. Venäjä ei voi yksin päättää, että paikalle lähetetään venäläisiä joukkoja. On vastuvõetamatu, et Venemaa üksi otsustab, et sinna saadetakse Vene väed. Samalla Saksa ja Venäjä perustavat Venäjän ja Saksan välisen energiaviraston. Samal ajal rajavad Saksamaa ja Venemaa Vene-Saksa energiaagentuuri.
 • venäjän
  Venäjän joukot eivät selvästikään täytä näitä kriteerejä. Vene väed ei vasta nendele kriteeriumidele ilmselgelt. Jos se haluaa ostaa Venäjältä kaasua, sen on neuvoteltava Venäjän valtion kanssa.” Kui ta tahab osta Vene gaasi, tuleb tegemist teha Vene riigiga.” Se on valtiojohtoinen Venäjän ulkopolitiikan väline. See on riigi poolt kontrollitav Vene välispoliitika vahend.
 • venäjän kieli
  Aloittakaamme taloudesta: korvataan venäläiset putket omillamme, venäläiset teollisuuslaitokset omillamme ja venäjän kieli englannilla. Peame alustama majandusest: asendame Vene gaasijuhtmed enda omaga, Vene masinatehased enda omadega ja vene keele inglise keelega.
 • vene

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2019 Sõnaraamat