Sõna agera tõlge rootsi-soome

 • esittää
  Uskon, että voimme esittää mielipiteemme voimakkaammin. Jag menar att man skulle kunnat agera mer kraftfullt.Burman vastaisille toimille voidaan esittää myös muita vakavampia moraalisia perusteita. Det föreligger mer vittfamnande moraliska skäl att agera gentemot Burma.Ei ole kerta kaikkiaan mitään järkeä esittää ikään kuin tässä asiassa ei tarvitsisi tehdä mitään päätöstä. Det är absolut ingen mening med att agera som om vi inte behöver fatta något beslut här.
 • näytellä
  Hän näytteli pääosaa kymmenissä eri tuotannoissa.Hän on näytellyt viimeiset kaksikymmentä vuotta Kansallisteatterissa.Älä yritä näytellä viatonta!
 • tehdä
  Voidaksemme tehdä näin meidän on toimittava yhteistyössä. För att göra detta måste vi agera tillsammans.Tässä yhteydessä kongressin on toimittava, hallitus ei voi sitä tehdä. Kongressen måste alltså agera eftersom regeringen inte kan göra det.On aika tehdä päätöksiä ja toimia. Vi borde börja fatta beslut och agera.
 • toimia
  Velvollisuutemme on toimia, ja se on tehtävä nopeasti. Det är vår skyldighet att agera och agera snabbt.Emme voi toimia pelkkien oletusten varassa. Vi kan inte agera på antaganden.Meidän piti selvästi toimia yhdessä. Det var uppenbart att vi måste agera tillsammans.

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2021 Sõnaraamat