Sõna totta kai tõlge soome-saksa

 • natürlich
  Natürlich hat die Hilfe Ausnahmecharakter. Totta kai se on poikkeuksellista apua ja totta kai se on väliaikaista. Natürlich arbeiten wir in Brüssel. Totta kai työskentelemme Brysselissä. Natürlich gibt es Asymmetrien! Totta kai markkinoilla on vinoutumia!
 • selbstverständlich
  Selbstverständlich müssen wir kreativ sein. Meidän on totta kai oltava luovia. Selbstverständlich nehme ich Ihre Einladung an. Totta kai otan kutsunne vastaan. Sie wird selbstverständlich berücksichtigt werden. Totta kai ne otetaan huomioon.
 • sicher
  . Natürlich hoffe ich, dass Kleinbetriebe wie auch alle anderen Unternehmen diese Dienste sicher in Anspruch nehmen können. Totta kai toivon, että niin pienet kuin kaikki muutkin yritykset voivat käyttää näitä palveluja turvallisesti. Sicher, Formen der Autonomie - einschließlich vielleicht der territorialen Autonomie - könnten solchen Gemeinschaften eine positive und verwaltbare Zukunft bringen. Totta kai autonomian eri muodot, joista esimerkkinä mainittakoon vaikkapa alueellinen autonomia, saattaisi tarjota myönteisen ja helposti hallittavan tulevaisuuden tällaisille yhteisöille. Sicher war es ihre Pflicht, jedoch darum nicht minder lohnend, wenn das Europäische Parlament in einer Plenarsitzung dies durch eine Zustimmung mit überwältigender Mehrheit anerkennt. Totta kai työ oli hänen velvollisuutensa, mutta on varmasti palkitsevaa, että Euroopan parlamentti tunnustaa työn arvon täysistunnossaan näin murskaavalla äänten enemmistöllä.
 • allerdings
 • wenn auch
 • wenn doch nur

Sõna totta kai tähendused

Populaarsed tõlked

Parimad sõnaraamatud

Sõnaraamat

Tõlked soome keelest inglise keelde, rootsi keelest soome keelde ja üle 20 teise keelde

Sõnaraamat on tasuta internetsõnaraamat. Tõlked üle 20 keeles. Kasuta arvutil, telefonil või tahvelarvutil!

Kasutustingismused   Küpsised   Võta ühendust

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksi

Mindmax
Sisu põhineb Wiktionaryn artiklitele.
Materjal on kasutatav Creative Commons Attribution-ShareAlike lisentsiga.
© 2004-2023 Sõnaraamat